Нашата

мисия

Спортен клуб Сила Чест Мъжество:
С всичката тази телевизия, компютри и смартфони не е изненадващо, че все повече деца са с наднормено тегло или са тотално обездвижени,  не мотивирани, за развитие на спортния дух. Една от нашите задачи е да приучим младите към дисциплина, мотивация и активен начин на живот. Това е нашата главната цел.

Най-добрият вариант за децата е те да бъдат насочвани, да се занимават с различни видове спортни дейности, които ще помогнат за изграждане на тяхната физическа подготовка, издръжливост, сила, стабилност, баланс, ловкост, бързина, за да се даде една добра основа за по-нататъшното им развитие.

0+
години опит
0+
доволни клиенти
0
събития всяка година

хората

за нас

Чувствам се чудесно след първото обучение и много по-добре след като постигна всичките си цели! Аз имам още много неща, които да очаквам! Благодаря ви, момчета от Сила-Чест-Мъжество, за вашата помощ, подкрепа и страхотна мотивация. Не бихме могли да направим това без Вас!

Владимир Димитров

Владимир Димитров

Фотограф

Аз съм развълнуван от постигането на нови цели и среща с по-невероятни хора, които ценят спорта и споделят същите мисли. Това е наистина мотивационно за начинаещи като мен. Благодаря Ви много за невероятната работа, която вършите за нашето поколение и за младостта!

Деян Костадинов

Деян Костадинов

Футболист

Здравословният начин на живот ни кара да се движим, а провеждането на тренировка със собствено тегло е перфектна възможност за укрепване на тялото, духа и волята. В нашата общност ще намерите подкрепа и мотивация, както и пътя към успеха. Присъединете се към нашата група, за да започнете това страхотно пътуване!

Алекс и Мартина

Алекс и Мартина

Професионални спортисти по плуване
Владимир Димитров, ФотографДеян Костадинов, ФутболистАлекс и Мартина, Професионални спортисти по плуване

Какво

правим

Тренировките се състоят от по-леки упражнения като лицеви опори, набирания на лост с помощ от наша страна, различни кондиционни движения с използване на ластици и други, в зависимост от подготовката.

Упражненията за децата са само с тяхната собствена тежест на тялото, тъй като така им се спестяват екстремното количество стрес върху организма, което може да се получи при тренировки с тежести. Така може да се работи до естественото им изморяване, а не да се спира вследствие на мускулно пренапрежение.

Тренировката със собствено тегло е идеално средство за физическата подготовка на малки и големи. Иновативните техники изграждат мотивация, издръжливост и адаптират тялото към пълен синхрон и подвижност.

Нашите цели са свързани да ви дисциплинират в спорта и да ви научат на правилните методи за тренировка според целите ви. От напълно начинаещи до професионално спортуващи.

Бързо записване

Присъедини се към нас, като попълниш кратък формуляр или директно Ни се обади.

Безплатен транспорт

За всяко едно от събитията или лагерите ние предлагаме безплатен транспорт.

Медицинска помощ

За всяко едно мероприятие било то лагер или събитие ние осигуряваме медицинско лице.

Професионални снимки

Всички събития и участниците в тях са професионално заснети.

Чакаме за вас

Община Елин Пелин, България

Donchev’s Group © 2019. Всички права запазени